Niko Herlin

Futuristi, osakas, Great Minds

Niko on intohimoinen futuristi, johdon konsultti, yrittäjä ja puhuja, jota kiinnostavat erityisesti työn ja johtamisen tulevaisuus sekä teknologiset innovaatiot. Niko on yksi Great Minds Oy:n perustajista, ja on auttanut monia yrityksiä ja organisaatioita katsomaan eteenpäin, valmistautumaan vaihtoehtoisiin tulevaisuuksiin, rakentamaan tulevaisuuden kestäviä strategioita ja tarttumaan muutoksen mahdollisuuksiin. Sparraajana hän rakastaa haasteita ja yhdistää hyväntuulisen ilmapiirin kiperiinkin kysymyksiin. 

Niko on erityisen kiinnostunut koulutuksen, työn ja johtamisen tulevaisuudesta. Hän haluaa myös haastaa ja kehittää asiakasorganisaatioiden ennakointivalmiuksia. Yhdessä kollegansa Kirsi Kostian kanssa hän on kehittänyt konkreettisen työkalun organisaatioille analysoida, mitata ja kehittää tulevaisuuden osaamistaan. 

SHIFTissä kävijät pääsevät Nikon ja Kirsin vetämään workshoppiin kehittämään tulevaisuuskuntoisuuttaan. Tähän sessioon kannattaa varata paikka ajoissa! 

Lisäksi Niko nähdään SHIFTin kakkospäivässä rekrytapahtuman lavalla. Puheenvuorossaan hän pohtii, miltä tulevaisuuden työelämä näyttää ja miten juuri sinä voit siihen valmistautua.