Tämä sivu on oppaasi onnistuneeseen SHIFT-kokemukseen. Täältä löydät kaiken, mitä sinun tulee tietää festivaalista etukäteen, jotta saat siitä kaiken irti. Siis kaiken!

LIPUT JA SHIFT-PASSI

Sähköinen lippusi vaihdetaan SHIFT-passiin sisäänkäynnin yhteydessä.


Päästäksesi tapahtuma-alueelle ja lunastaaksesi SHIFT-passisi, tarvitset QR-koodilla varustellun lippusi, joka on lähetetty sinulle sähköpostitse (vahvistusviestin liitteenä). Ethän siis kadota kyseistä sähköpostia! Voit esimerkiksi tallentaa QR-koodin puhelimesi kuviin sujuvan sisäänkäynnin varmistamiseksi. SHIFT-passissa näkyy lipulle kirjaamasi tiedot eli nimesi ja yrityksesi. 

Jos et löydä lippuasi sähköpostistasi, tarkista roskapostisi ja, jos onni ei vieläkään suosi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme info@theshift.fi 

Kaikki SHIFT-liput ovat henkilökohtaisia, eikä niillä ole palautusoikeutta. Voit kuitenkin siirtää lippusi toiselle henkilölle, jos kävisikin niin, ettet pääse itse paikalle. Siinäkin tapauksessa, ota yhteyttä info@theshift.fi. 

MATCHMAKING

Oletko valmis löytämään täydellisen business-mätsisi? Kannattaa olla, sillä matchmaking avautuu kaikille lipun ostaneille 23. toukokuuta ja Executive- sekä VIP-lipun haltijoille jo 16. toukokuuta!

SHIFT-sovellus on Brellan alustalla toimiva verkostoitumistyökalu, jonka avulla voit sopia 1:1-tapaamisia sinulle olennaisimpien kontaktien kanssa tapahtuman aikana. 

Sovelluksen AI-algoritmi tarjoaa sinulle personoidun listan osallistujista, joiden kanssa kiinnostuksesi ja tavoitteesi kohtaavat parhaiten.  Sen lisäksi, että voit varata tapaamisia tapahtumaan, voit myös luoda oman aikataulusi valitsemalla ohjelmasta suosikkipuheenvuorosi ja -ohjelmanumerosi. Sovelluksessa voit tutustua myös kumppaneidemme virtuaalisiin bootheihin!

4 helppoa askelta SHIFT-matchmakingin aloittamiseksi  

 

1. Lataa SHIFT-sovellus

Löydät sovelluksen App Storesta tai Google Playsta

2. Liity alustalle ja luo oma profiilisi

Tapahtumaan pääset liittymään liittymislinkin avulla – linkki lähetetään sinulle sähköpostitse 23.5. ja/tai osana lippusi vahvistusviestiä, jos hankit lippusi 23.5. jälkeen. Huomioithan, että sähköpostiosoite on sama, jota käytit lipun ostamiseen! Kun luot profiilia, muista valita omat kiinnostuksen kohteesi, jotta algoritmi osaa ehdottaa sinulle parhaita matcheja.

3. Varaa tapaaminen ensimmäisen matchisi kanssa

Kun olet viimeistellyt profiilisi, näet sinulle suositellut matchisi heti. Valitse profiili, valitse saatavilla oleva aika ja aloita keskustelu lähettämällä tapaamiskutsu.

4. Saavu tapaamiseen

Tapahtumassa on matchamaking-tila numeroituine pöytineen tapaamisia varten. Sovellus antaa sinulle ja matchillesi automaattisesti pöytänumeron, jolloin teidän on helppo löytää toisenne. Voit aina myös kutsua uuden kontaktin lounaalle tai iltabileisiin drinkeille, sillä sovelluksessa toimii myös chat-toiminto!


Lisätietoa kirjautumisesta saat katsomalla tämän videon, jossa käydään läpi tarkemmin Brellan teknologialle perustuvan sovelluksen käyttöönottoa. 

Jos sinulla on jotain kysyttävää tai ongelmia rekistöröitymisessä tai kirjautumisessa sovellukseen, vastauksia löydät Brellan ohjekeskuksesta tai voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun lähettämällä tukipyynnön.


Huom! Matchmaking aukeaa  23.5.  (VIP/EXE-lipulla 16.5.)

SAAPUMINEN

Olet tulossa tänne: Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki, Lemminkäisenkatu 12 B, Turku. (Saapumisohje)

Tapahtuma-alueelle on kaksi sisäänkäyntiä, joista toinen vie sinut suoraan Vierailu- ja innovaatiokeskus Joen aulaan Lemminkäisenkadulta ja toinen tapahtuman ulkoalueelle Jussinaukiolle Tykistökadulta. Kummaltakin sisäänkäynniltä voi noutaa SHIFT-passisi.
Huom. puhujien saapuminen Joen pääsisäänkäynnin kautta Lemminkäisenkadulta. Executive- ja VIP-lipunhatlijat voivat vaihtaa lippunsa badgeen myös Sokos Hotel Kupittaalla aamiaisen yhteydessä.

Juna

Kupittaan juna-asema on n. 3min kävelymatkan päästä tapahtuma-alueelta.

Bussi

Turun kaupungin bussilinjat 32, 32A, 42, 6, 600, 60 ja 221 vievät Turun Tiedepuistoon, missä Vierailu- ja innovaationkeskus Joki sijaitsee. Lähimmät joukkoliikenteen pysäkit sijaitsevat Lemminkäisenkadulla (DataCity) ja Tykistökadulla (Tykistökatu). Lisää tietoa Turun joukkoliikenteestä löydät täältä.

Pyörä ja sähköpotkulaudat

Turun Tiedepuiston ympäristössä on merkittyjä pyöräparkkeja, ja sähköpotkulaudat vievät sinut tapahtumapaikalle asti. Huolehdithan siitä, ettet tuki kävelykatuja pysäköidessäsi.

Auto

Tapahtuma-alueen lähistöltä löytyy maksullisia kadunvarsipaikkoja sekä isoja parkkihalleja ja -alueita.  BioCityn parkkihallin sisäänkäynti on Joukahaisenkadulla ja ulkoparkkialueita löytyy Lemminkäisenkadun varrelta, Tahkonaukiolta (Lemminkäisenkatu 9) sekä EduCityn luota (Lemminkäisenkatu 22-24). Kaikki Tiedepuiston parkkialueet löydät tästä kartasta.

VAATESÄILYTYS

Vierailukeskus Joen aulassa on vartioitu vaatesäilytys. Joen pääsisäänkäynniltä (Lemminkäisenkatu) on lyhin matka tähän vaatesäilytykseen.

Myös tapahtuman ulkoalueelta, Tykistökadun sisäänkäynniltä löytyy vartioitu vaatesäilytys.

BioCityn aulassa on oma vartioitu vaatesäilytys Executive- ja VIP-lipun haltijoille.

MAJOITUS

Tapahtuma-alueen lähin hotelli on Original Sokos Hotel Kupittaa, joka sijaitsee vain parin sadan metrin kävelyetäisyydeltä Turun Tiedepuistosta. Kaiken lisäksi hotellille on Kupittaan rautatieasemalta sisäyhteys ja autolla huristat suoraan hotellin parkkihalliin.

SHIFTin vieraat voivat varata majoituksen erikoishintaan tunnuksella BSHIFT ajankohdalle 29.-30.5.2024.
Koodilla hinnat:

102 EUR / 1hh Standard
122 EUR / 2hh Standard

Erikoishintaiset huonevaraukset tulee tehdä viimeistään 22.5.2024 klo 18 mennessä. Huomioithan, että erikoishintaisia huoneita on saatavilla rajoitettu määrä. Kiintiöstä tehdyt huonevaraukset on vahvistettava luottokortilla tai maksettava varausvaiheessa.

Katso lisätiedot ja varaa.

RUOKAILU

Tapahtuma-alueelta Jussinaukiolta löydät sekä ruoka- että juomakojuja.

BioCityn Ravintola Maunossa on tarjolla lounas sekä illallinen – illallispöydän klo 16 alkaen voit varata etukäteen täältäSamalla voit myös ostaa juomalipukkeita ennakkoon.

Huom. VIP- ja Executive-lounas by TUTO Hockey on tarjolla BioCityn aulassa 29.5. ja kuuluu lipun hintaan.

Kakkospäivän brunssi 30.5. klo 11-13 (sis. vain VIP- ja Executive-lippuihin) nautitaan ElectroCityn ravintola Maunossa. Ilmoittauduthan etukäteen ruokahävikin välttämiseksi täältä. Muista ottaa badgesi mukaan!

Lisäksi Tiedepuiston alueella palvelee useita ravintoloita normaaleiden aukioloaikojen puitteissa.

Kahvia tarjolla maksutta koko festivaalin ajan kahvila Wisiossa (Vierailukeskus Joki)!

KAUNEUSPALVELUT

Wision hyvinvointikeskuksessa Vierailukeskus Joessa TAI:n opiskelijat tarjoavat kumpanakin festivaalipäivänä:
  • pikakampaukset (30min) 10€
  • pikamanikyyrit hieronnalla (30min) 15€
  • kestolakkaukset (45min) 20€

Palvelu toimii non-stop-periaatteella, mutta voit myös varata ajan ennakkoon puhelimitse (keskuksen aukioloaikoina klo 9.30-16.30): puh. 0406328290

ALUEKARTTA

Tulossa pian!

ILTABILEET

SHIFTin jo legendaarisiksi muodostuneet iltabileet järjestetään ensimmäisen festivaalipäivän päätteeksi 29.5. klo 17 alkaen sekä Jussinaukiolla että sisätiloissa.  Jussinaukiolla palvelevat ruokakojut ja baarit, lounge-alueet sekä tietysti päälava artisteineen. Vierailukeskus Joen 2. ja 3. kerros on varattu VIP- ja Executive-lipun haltijoille.

Bileiden päättyessä ulkona klo 23, jatkot siirtyvät BioCityn ravintola Maunoon, missä ilta jatkuu aina klo 01.30 asti.

Huomaathan, että ulkona sateenvarjojen käyttö ei ole sallittua, joten suosittelemme säänmukaista festarivarustusta! Koko alue on K18, eikä alueelle saa tuoda omia alkoholijuomia.

Aikataulu:

  • Iltabileet alkavat klo 17.00
  • Baarit sulkeutuvat klo 23
  • Portit ulkoalueelle sulkeutuvat klo 24
  • Iltabileiden jatkot ravintola Maunossa klo 23-01.30

7 MUST DO -ASIAA

1. Hyödynnä SHIFT-sovelluksen mahdollisuudet 

Matchmaking-sovelluksen käyttöönotto on monella tapaa fiksu juttu. Muiden osallistujien ja  kumppaniyritysten lisäksi sovelluksesta löydät helposti koko tapahtuman aikataulun, puhujat ja aluekartan. Matchmaking-toiminto avataan kaikille lipun ostaneille 23. toukokuuta, Executive- ja VIP-lipun ostaneille 16. toukokuuta.

2. Tee (löyhä) suunnitelma

SHIFTissä tapahtuu kolmella lavalla, tapahtuma-alueella, kumppaniloungeissa ja klinikoissa – tutustu siis ohjelmaan etukäteen, jotta näet ja koet varmasti itsellesi mielenkiintoisimmat jutut. Muista myös, että osa aktiviteeteista vaatii ilmoittautumisen ennakkoon.

3. Muista Suomen kesäsää

Iltabileiden live-konsertit koetaan Jussinaukiolla, mistä löytyvät myös  monipuoliset ruoka- ja juomakojut. Varaudu siis rakeisiin, sateeseen, helteeseen ja auringonpaisteeseen. Sateenvarjot (ja oman mukavuutesi vuoksi kenties myös korkokengät) on alueella kielletty.

4. Pidäthän huolta omasta ja muiden terveydestä

Sinun ja muiden osallistujien terveys ja turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Jos tunnet olosi kipeäksi, pyydämme sinua jäämään kotiin. Muista, että voit siirtää lippusi jollekulle toiselle, jos olet itse estynyt.

5. Festarietiketti

Meillä on nollatoleranssi syrjintää ja häirintää kohtaan.

Pyydämme kaikkia toimintaamme ja tapahtumiimme osallistuvia henkilöitä toimimaan toimintaperiaatteidemme ja arvojemme mukaisesti sekä toisia kunnioittaen. Tutustu festarietikettiin.

6. Etsi uusia ystäviä

SHIFTissä on ennen kaikkea kyse uusien kontaktien luomisesta. Jo perinteisen BULLSHIFT-BINGOn löydät passisi takaa. Seuraa ohjeita, hanki uusia ystäviä hauskojen keskustelujen äärellä ja kilpaile BINGO-palkinnoista!

7. Ole mukana levittämässä SHIFT-henkeä

Kerro verkostoillesi ja muille festivaalikävijöille, että myös sinä olet SHIFTissä! Seuraa meitä sosiaalisen median kanavissa, tägää SHIFT ja käytä virallista hästägiämme #theshiftfi. Markkinointimateriaalit löydät käyttöösi täältä.

LinkedIn: SHIFT Business Festival 

Instagram: @theshiftfi 

Facebook: SHIFT Business Festival