David Rowan

David Rowan (UK) on yksi tämän hetken johtavista puhujista, kun halutaan kuulla, kuinka kehittyvät teknologiat vaikuttavat liiketoimintaan – ja kuinka johtajien tulisi valmistautua näihin vaikutuksiin juuri nyt.

Davidin tietää mistä hän puhuu: hän viettää aikaa niin yliopistojen tutkimuslaboratorioissa kuin startup-keskittymissäkin tapaamassa tulevaisuuden tekijöitä. Hän on sijoittanut yli 160 alkuvaiheen teknologiayritykseen ja johtaa terveys- ja ilmastoteknologiaan keskittyviä pääomasijoitusrahastoja.  

Ison-Britannian WIRED-lehden perustaja-päätoimittajana David on tutustunut WhatsAppin, LinkedInin, Googlen, Spotifyn ja lukemattomien muiden kunnianhimoisten startup-yritysten perustajiin ja tarinoihin.

David on kirjoittanut myös bestsellerin Non-Bullshit Innovation, jota varten hän tutki teknologisen disruption keskellä syntyneitä innovaatioita 20 eri maassa. Davidilla onkin erinomainen käsitys siitä, mitä tarvitaan aidon innovaatiokulttuurin luomiseen.

Pääpuheenvuorossaan David erittelee tämän hetken tärkeimpiä teknologiatrendejä ja paljastaa, kuinka suuret innovaatiot, kuten tekoäly ja kvanttiteknologia muuttavat yrityksiä ja kuluttajia ja kuinka tärkeä kilpailuvaltti autenttinen innovaatiokulttuuri nykypäivän yrityksille on. Davidin puheenvuoro on englanninkielinen.

Lue Davidin haastattelu