Takaisin kumppaneihin

ARKKITEHTITOIMISTO HAROMA & PARTNERS OY

Meillä Arkkitehtitoimisto Haroma & Partnersilla alan vankka kokemus yhdistyy ennakkoluulottomaan asenteeseen ja nykyaikaisten työmenetelmien hallintaan. Haroma Interiors on keväällä 2024 perustettu Haroma & Partnersin täydentävä kumppani. Suunnittelemme intohimolla ja vahvalla osaamisella toimivia tiloja ja konsepteja, jotka ylittävät odotuksia ja edistävät asiakkaidemme tavoitteiden saavuttamista. Työmme keskiössä on asiakkaan tarpeet ja käyttäjälähtöisyys.

Toimistomme referenssit kattavat arkkitehtuurin ja sisustusarkkitehtuurin eri osa-alueet ja sisältävät lukuisia esimerkkejä aina pientalokohteista ja asuinalueista hotelleihin ja kylpylöihin, teollisuuden tuotantolaitoksiin sekä liike-, teknologia- ja vapaa-ajankeskuksiin. Meillä on laaja kokemus kiinteistökehityksestä ja työympäristöjen, oppimisympäristöjen, kaupallisten ympäristöjen sekä ravintoloiden suunnittelusta.

Toimistomme asiakaskunta koostuu sekä yksityisistä ihmisistä ja yrityksistä että julkisista yhteisöistä. Uudisrakentamisen rinnalla vahvuuksiimme kuuluu vanhojen rakennusten innovatiivisen uusiokäytön suunnittelu, rakennusten historiaa ja alkuperää kunnioittaen. Tunnustettujen yhteistyökumppaneidemme kanssa kehitämme myös kokonaisvaltaisia miljöösuunnitelmia ja toiminnallisia visioita.