SHIFTissä kehität itseäsi ja liike­toimintaasi

SHIFTin aikana BioCitystä ja Joesta löytyy useita erilaisia klinikoita, joista saat käytännön vinkkejä yrityksen ja itsesi kehittämiseen. Tutustu ainakin näihin!

Heittäydy peliin Videobotin SHIFT Racessa

Videobot lupaa muuttaa perustavalla tavalla tapaamme toimia teknologian kanssa. SHIFTiin yritys tuo kunnianhimoisimman tuotteensa, joka luo saumattoman yhteyden fyysisen ja digitaalisen maailman välille.

”SHIFT Race on aikakone, joka lähettää sinut samanaikaisesti kahteen suuntaan; toisaalta tulevaisuuteen, peliin, jota ei ole koskaan aiemmin pelattu. Toisaalta se vie sinut takaisin lapsuuteesi, jossa rakastit pulmien ja arvoitusten ratkomista. Pärjätäksesi tarvitset nokkeluutta, päättelykykyä ja ajattelua – ota myös ystäväsi mukaan!”

Anis Arridj, luova johtaja, Videobot

 

MySpeaker Rhetorich AI-puhevalmennus

Tarvitsetpa apua pitchauksen, onnittelupuheen tai presentaation pitämiseen, tekoälyavusteinen puhevalmennus MySpeaker Rhetorich auttaa sinua. SHIFTin äänieristetyissä kopeissa BioCityn aulassa voit pitää viiden minuutin mittaisen puheen ja saada siitä välittömän palautteen.

”Jos sinulla on suu lukossa, niin meillä on avain siihen! Rhetorich AI-puhevalmennus vapauttaa ihmisissä olevan potentiaalin ja kehittää puhetaitoa. Tämän avulla opit ilmaisemaan ideoitasi paremmin.

Tutkimusten mukaan liki puolet työntekijöistä on mieluummin hiljaa töissä. Me haluamme muuttaa tämän asian, sillä jokainen organisaatio tarvitsee kehittyäkseen kaikkien työntekijöidensä parhaat ideat – ei vain niiden kahden johtajan ajatukset!”

André Noël Chaker, MySpeaker Rhetorichin päävalmentaja ja MySpeakerin perustajajäsen.

 

Kehitä liiketoimintaa markkinointiviestinnän avulla

Hansdotterin asiantuntijat tarjoavat markkinointiviestinnän konsultaatiossa näkemyksiä yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen. Henkilökohtaiseen konsultointihetkeen voit saatua non-stop-periaatteella festivaalin ensimmäisenä päivänä Hansdotter Loungeen.

”Sparraamme sinua etenemisen esteistä, potentiaalin tunnistamisessa ja konkreettisten mahdollisuuksien löytämisessä.”

Ulla Suur-Inkeroinen, Hansdotterin toimitusjohtaja

 

Mikä myynnissä mättää? Tule ottamaan selvää!

Sano hyvästit epävarmuudelle B2B-myynnissä ja saavuta säännölliset kuukausitulokset alle 60 päivässä! Hanna-Maria Ojalan workshopissa keskitytään myynnistä nauttimiseen, mikä näkyy isompina asiakasmäärinä ja säännöllisinä kuukausituloina. Varmasti aikasi arvoiset 30 minuuttia!

”On minun iloni saada jakaa B2B-myynnin saloja toisille ja nähdä, miten yhä useampi vaihtaa myynnin välttelyn kiinnostukseksi myyntiä kohtaan – mikä tietysti näkyy myös tuloksissa!”

Hanna-Maria Ojala,  yrittäjä, Menestyvä myynti -yhteisön perustaja, Evelii Oy