SHIFTissä haastat itsesi menestymään

SHIFT Business Festivalin tämän vuoden pääteema on menestys, jota tarkastellaan johtajuuden, innovaatioiden ja riskienhallinnan näkökulmista. Kysyimme neljältä kiinnostavalta SHIFTin puhujalta kiteytystä kustakin teemasta.  

Menestys

Menestys on matka, joka vaatii rohkeutta, visioita ja jatkuvaa kehittymistä. SHIFT Business Festival luotaa menestyksen anatomiaa yhdessä alan huippujen kanssa.  

Menestys on lopputulos kaikista niistä opeista, jonka matkasi varrella keräät. Menestys ei juuri koskaan tule sillä tavalla kuin ajattelit, joten nauti matkasta! Menestys ei tule helpolla, joten sen saa vain sellainen ihminen tai organisaatio, joka ei anna helposti periksi!

André Noël Chaker, liike-elämän asiantuntija, puhuja ja moniosaaja


Johtajuus

Todellinen johtajuus punnitaan haasteissa ja muutoksissa. SHIFT tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden kuunnella ja oppia – sekä jopa verkostoitua alan johtavien ajattelijoiden kanssa.

Hyvä johtajuus on kuuntelua, observointia ja ihmisten potentiaalin esiin kaivamista. Hyvä johtaja osaa ennen kaikkea johtaa itseään ja ymmärtää, ettei ole johtajana koskaan valmis. Muutostilanteissa hyvä johtaja viestii ja ohjaa ympäristöään selkeästi ja kannustavasti. Hän osallistaa tiimin osaksi muutosta ja sietää myös epämukavuutta.

Sointu Borg, yrittäjä, ekonomi, Diili-voittaja, mediapersoona


Innovaatiot

Innovaatiot pitävät yritykset kilpailukykyisinä ja luovat uutta liiketoimintaa. SHIFTissä saat mahdollisuuden tutustua uusimpiin teknologioihin ja liiketoimintamalleihin.  

Jos jäät kiinni samaan liiketoimintamalliin kuin viime vuonna, voit todennäköisesti pärjätä hetken, mutta et kauaa. Liiketoiminnan syklit kiihtyvät koko ajan, joten vaihtoehdot ovat: sopeudu jatkuvaan muutokseen – tai katoa.

David Rowan, puhuja, WIRED-lehden Iso-Britannian painoksen perustaja ja päätoimittaja


Riskit

Riskienhallinta on keskeinen osa menestyvän yrityksen toimintaa. SHIFTissä kuulet inspiroivia tarinoita siitä, miten menestyvät yritykset ovat kohdanneet ja hallinneet riskejä matkallaan.

Riskejä ei voi koskaan hallita täysin. Sen sijaan voi miettiä, mikä on parhainta ja mikä on pahinta mitä voi tapahtua, jos nyt riski toteutuisi. Sen perusteella voi sitten päättää, onko asia riskin arvoinen. Elämässä ei voi menestyä, mikäli ei ole valmis ottamaan jopa vähän isompia riskejä

Tomi Kaukinen, yrittäjä, puhuja

 

SHIFTissä kuulet nämä ja yli 40 muuta alansa asiantuntijaa ja vaikuttajaa – tervetuloa menestymään!

Liput