Miksi menestys on keskeinen teema SHIFT Business Festivalilla?

 

SHIFT – Yhteisöllisyyden ja kasvun kehto

SHIFT on enemmän kuin pelkkä tapahtuma; se on yhteisö, joka yhdistää kasvuhaluiset yritykset ja eteenpäin katsovat ihmiset. Menestyksen avaimet löytyvät yhteistyöstä, innovaatioista ja rohkeudesta kohdata uutta. SHIFT Business Festival on luotu alustaksi, jossa nämä elementit pääsevät kukoistamaan. Turun Tiedepuistossa järjestettävä kaksipäiväinen festivaali tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kohdata samanhenkisiä ammattilaisia, vaihtaa ajatuksia ja luoda uusia kumppanuuksia.

SHIFTin historia juontaa juurensa Turun seudun nuorkauppakamarien visioon. He halusivat luoda tapahtuman, joka yhdistäisi luovuutta, kulttuuria ja diversiteettiä – ja niin syntyi SHIFT. Yhteistyössä Turun kauppakamarin ja Turun yrittäjien kanssa perustettu SHIFT ry. on vuodesta 2016 lähtien tuonut yhteen satoja, ellei tuhansia, osallistujia vuosittain. SHIFT Events Oy:n omistuksessa tapahtuma on kasvanut ja kehittynyt, ja nyt Turun Teknologiakiinteistöjen myötä tavoite on tehdä SHIFTistä Suomen kiinnostavin businesstapahtuma.

Menestyksen monet kasvot SHIFT Business Festivalilla

Vuoden 2024 teemamme on menestys, joka on moniulotteinen ja kiehtova aihe. Menestys ei ole pelkästään taloudellista voittoa, vaan se on myös kestävää kehitystä, innovatiivisuutta ja kykyä johtaa muutosta. SHIFT Business Festivalilla tarkastelemme menestystä eri näkökulmista: johtajuuden, innovaatioiden ja riskienhallinnan kautta. Tapahtumamme ohjelma on suunniteltu niin, että jokainen osallistuja voi löytää itselleen arvokkaita oivalluksia ja työkaluja oman menestyksensä rakentamiseen.

SHIFTissä menestys on yhteinen matka, jolle lähdetään yhdessä. Kolmelle lavalle jakaantuvat puheenvuorot, työpajat ja iltabileet tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia oppimiseen ja verkostoitumiseen. Lisäksi osallistujille tarjotaan mahdollisuus kahdenkeskisiin keskusteluihin asiantuntijoiden kanssa sekä työnantajaesittelyjä, jotka avaavat ovia uusiin uramahdollisuuksiin. Verkostoitumisen tueksi käytössä on Brella-sovellus, joka auttaa löytämään uusia kumppaneita ja vertaisia tapahtuman aikana.

SHIFTin vaikutus yritysten ja yksilöiden kasvuun

SHIFT Business Festival ei ole vain tapahtuma, vaan se on katalysaattori kasvulle ja menestykselle. Yritysten ja yksilöiden menestys on tiiviisti sidoksissa toisiinsa, ja tapahtuma on suunniteltu tukemaan molempia. Yritykset löytävät uusia asiakkaita, kumppaneita ja ideoita liiketoimintansa kehittämiseen. Yksilöt puolestaan saavat arvokasta tietoa, verkostoja ja inspiraatiota uransa kehittämiseen.

SHIFTin vaikutus ulottuu pitkälle tapahtuman jälkeiseen aikaan. Osallistujat vievät mukanaan uusia ajatuksia, kontakteja ja kokemuksia, jotka muokkaavat heidän tulevaisuuttaan. Tavoitteena on, että jokainen lähtee SHIFTistä rikkaampana – ei vain liiketoiminnallisesti, vaan myös henkisesti ja sosiaalisesti. SHIFT on paikka, jossa menestys ei ole vain unelma, vaan se on käsin kosketeltavaa ja saavutettavissa olevaa.