Takaisin esiintyjiin

Minna Ruusuvuori

Yrittäjä, toimitusjohtaja, puhuja, Lähtijät, Ultima Lead, Hear Hear Media, Taitopilvi

Minna Ruusuvuori on yksi Suomen suosituimman työelämäpodcastin “Lähtijät” kolmesta perustajasta, Lähtijät Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja intohimoinen inhimillisen ja ihmiskeskeisen johtamisen puolestapuhuja. Minna uskoo, että tiimillä, joka on täynnä onnellisia ja motivoituneita ihmisiä voi valloittaa vaikka koko maailman!  

Aiemmissa rooleissaan Minna on toiminut mm. Myynti- ja markkinointijohtajana (Solteq, Attido, Hounston Inc.) sekä liiketoimintajohtajana (Sofigate). Lähtijöiden ohella Minna on päivätöikseen myynti- ja markkinointijohtajana ja partnerina ohjelmistotalo Taitopilvessä, toimitusjohtajana ja yhtenä perustajaosakkaana sisältömarkkinointiyritys Hear Hear Mediassa sekä hallituksen puheenjohtajana konsultointiyritys Ultima Leadissa.  

SHIFTissä Minna tuo lavalle Lähtijöiden “livepodcastia” yhdessä Liisa Holman ja Ulla Jonesin kanssa. Lähtijöiden lisäksi lavalla kuullaan tarinoita eri asiantuntijoilta teemalla Ota riski: organisaation luovuus kukoistamaan omaa toimintaa korjaamalla.