Tomi Kaukinen

Start up -yrittäjätaustainen, maailmalle yrityksensä vauhdilla vienyt Tomi Kaukinen on lyhyessä ajassa noussut yhdeksi suomalaisen bisneskentän kysytyimmistä puhujista. SHIFTissä saamme nauttia Tomin esiintymisestä sekä päälavan juontajana että puhujana.

Tomin omakohtaiset tarinat yhdistettynä tutkittuun tietoon ja toimiviin käytäntöihin tarjoavat yleisöille paitsi peilauspintaa omaan elämään, myös konkreettisia ratkaisuja oman työtehon, keskittymisen ja jaksamisen parantamiseen.

Tomi on energinen, innovatiivinen ja suorasanainen yrittäjä, joka ei pelkää päättömiäkään haasteita. Hän puhuu yleisöille suoraan, kaunistelematta ja samalla motivoiden sekä rohkaisten kuulijoita ottamaan tarvittavat askeleet, olipa kyseessä päätökset, jotka vievät kohti omia unelmia ja tavoitteita, tai omien työskentelytapojen parantaminen.

Tomin vahvuus on laaja-alainen tietämys ja ymmärrys business-elämästä; liike-elämän seuraaminen ja keskiössä oleminen on vahvuutena monipuolisen oman yrittäjätaustan lisäksi. Kukapa siis parempi henkilö juontamaan SHIFTin päälavaa kuin Tomi!

Tomi tunnetaan myös “valtakunnan virallisena epäonnistujana” – innostuneena, mutta kokemattomana start-uppaajana Tomi kävi läpi kaikki mahdolliset virheet ja koki myös kovan vauhdin kavaluuden. SHIFTissä Tomi jakaa kokemuksena riskienhallinnan teemassa, ja puhuu keynotessaan epäonnistumisen kääntämisestä onnistumiseksi.