Max Mickelsson

CEO, Miltton Networks

Pitkän uran politiikassa ja yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa tehnyt Max Mickelsson johtaa vaikuttajaviestinnän ja yhteiskuntasuhteiden palveluita Milttonilla. Aiemmin hän on vastannut uusien markkinoiden kehittämisestä Miltton-ryhmässä.

Ennen Milttonia Max on toiminut sekä liike-elämän että politiikan parissa. Ensimmäisen uransa hän teki politiikan parissa toimien kolmessa eri hallituksessa työministerin, valtiovarainministerin sekä sisäministeri erityisavustajana sekä Kokoomuksen ministeriryhmän sihteerinä. Eduskunnassa Mickelsson on myös toiminut Kokoomuksen eduskuntaryhmän pääsihteerinä sekä puhemiehen ja varapuhemiehen erityisavustajana.

Kokemusta yrityksen yhteiskuntasuhteiden johtamisesta hänellä on sekä kotimaasta että ulkomailta. Mickelsson toimi Microsoftilla 14 vuotta yhteiskuntasuhteiden johtajana Suomessa ja Irlannissa. Hän on työskennellyt myös Microsoftin EMEA-pääkonttorissa Lontoossa  innovaatiopolitiikkaan ja kuluttajaoikeuksiin liittyvissä EU-asioissa. Max oli myös mukana Microsoftin ja Nokian Devices and Services –liiketoimintojen yhdistämisessä.

Max on työskennellyt monien yritysjohtajien kanssa kuten Steve Ballmer, Stephen Elop, Brad Smith, Amy Hood ja Satya Nadella. Tällä hetkellä hän toimii yhden listaamattoman yhtiön ja kolmen säätiön hallituksen jäsenenä.

SHIFTissä Max puhuu siitä, miksi yritysjohtajat ja taitelijat kannattaisi törmäyttää yhteen – hän kertoo esimerkkejä meiltä ja maailmalta siitä, miten taide ja liiketoiminta voidaan törmäyttää ja mitä hyvää siitä syntyy.