Katja Presnal

Co-Founder, Crush Movement

Katja Presnal on toinen Crush Movementin perustajista. Crushin missiona on poistaa sukupuolten välinen kuilu ja kasvattaa samalla Suomen kansantaloutta. Crush on Suomen ensimmäinen feministinen bisnestapahtuma, joka näkee tasa-arvoon keskittymisen yhtenä kulmakivenä kestävän kasvun rakentamiseen. 

Katja on “toimitusjohtajakuiskaajana” tunnettu konsultti, fractional CMO, ja useita American Advertising Awards -palkintoja voittanut digitaalisen markkinoinnin pioneeri, joka on auttanut Fortune 100 -yrityksiä, start-upeja ja tuhansia yksinyrittäjiä lanseeraamaan, kasvamaan nopeammin ja tekemään myyntiennätyksiä. 

Katja on puhunut konferensseissa ympäri maailmaa, ja hänen sanomansa on tavoittanut miljoonia niin hänen esiintymisten, blogien kuin useiden kirjojen kautta, kuten Big Rich Money: How to Turn Your Business Intentions Into A Profitable Business (2021). Yhdysvalloissa hän johti Collective Bias -nimisessä markkinointiyrityksessä 900 hengen freelacer-tiimiä, luoden pohjan niin skaalautumiselle kuin exitille.  

SHIFTissä Katja vetää johtajuuspaneelin, jonka teemana on moderni, inklusiivinen johtajuus. Paneeli on englanninkielinen.