Takaisin esiintyjiin

Emma Kimiläinen

Emma Kimiläinen on autourheilija, joka aloitti ajamisen jo 3-vuotiaana. Yhteensä Emman autourheilu-ura on kestänyt jo yli 30 vuotta, joista hän on ajanut ammatikseen yli 15 vuotta. Lisäksi Emma on median ja puheen monialayrittäjä ja äiti. Hän on tullut tunnetuksi suomalaisille myös radiojuontajana niin Radio Novan kuin Radio Suomipopinkin liikenneohjelmista, sekä Viaplayn F1-asiantuntijana ja MTV:n suositun Suomen surkein kuski -ohjelman päätuomarina.

Emma on luonnollinen, sanavalmis, energinen sekä inspiroiva esiintyjä. SHIFTissä Emma nousee lavalle toisen päivän aamussa inspiroimaan verkostoitumisbrunssin keskustelua menestyksestä.

Emma käy läpi, miten yksilöinä voimme asennoitua paremmin nykymaailman nopeisiin muutoksiin, joita esiintyy niin työyhteisöissä, työtavoissa, ihmisten kanssakäymisessä kuin kulttuurimuutoksessa. Puheen aikana selviää, miten ja millä mentaliteetillä Emma on onnistunut rakentamaan yli 15 vuotta kestäneen ammattilaisuran autourheilun maailmassa, joka on tunnettu sukupuolittuneista stereotypioistaan, politiikastaan sekä rahan vaikutusvallasta. Emma sivuaa puheessaan myös urheilupsykologian saloja, kuten mistä henkinen kantti syntyy, mitä menestys vaatii ja mikä tekee voittajan.