Anna Pyykkö

Co-Founder, Crush Movement

Anna Pyykkö on myynnin ja markkinoinnin ammattilainen. Viidentoista vuoden uran aikana hän on ehtinyt auttaa isoimpia suomalaisia yrityksiä markkinointi- ja mediastrategian kanssa, johtaa pohjoismaista markkinointitiimiä Big Four-yhtiössä ja johtaa erilaisia tapahtumaprojekteja, joissa on viihdytetty tuhansia ihmisiä.

Anna on perustanut yhteisön naisyrittäjille ja Female Founders Suomi järjestää tapahtumia ympäri vuoden, nostaen esiin naisyrittäjiä esikuviksi ja inspiraatioksi sekä tarjoaa alustan verkostoitumiselle. Tällä hetkellä Female Founders Suomella on noin 5.000 seuraajaa eri kanavissa.

Lisäksi Anna on perustanut Crush Movementin yhdessä Katja Presnalin kanssa. Crushin missiona on edistää tasa-arvoisempaa bisneselämää ja Crushin brändin alla järjestetään mm. vuosittaista bisnestapahtumaa Helsingissä, joka on suunnattu naisyrittäjille ja -johtajille.

SHIFTissä Anna moderoi innovaatio-teemaisen paneelin, jossa keskustelemassa upeat naisfounderit Fadumo Ali Hoiwalta sekä Heli Kurjanen Lunettelta.