Takaisin esiintyjiin

AAPE POHJAVIRTA

Yrittäjä, kouluttaja

Aape Pohjavirta on yrittäjä, yritysjohtaja ja kansainvälinen toimialansa suunnannäyttäjä, joka keskittyy tieteen, teknologian ja innovaatioiden hyödyntämiseen YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden edistämiseksi. Hän on perustanut Funzin, joka tarjoaa käyttäjilleen maailmanlaajuisesti mahdollisuuden kehittää taitojaan paremman tulevaisuuden saavuttamiseksi.

Aape on innovaattori, kirjailija ja inspiroiva puhuja. Kokeneena valmentajana ja luennoitsijana Aapella on vahva tausta digitaali- ja mobiiliteollisuudesta, ja hänellä on kokemusta kansainvälisestä liiketoiminnasta sekä tuote- ja teknologiakehityksestä.

SHIFTissä Aape toimii sekä lavahostina, että keynote-puhujana teemalla innovaatiot. Puheenvuoro on englanniksi. 


Aape Pohjavirta is an entrepreneur, business leader, and global industry leader with a focus on harnessing science, technology, and innovation to achieve the UN’s Sustainable Development Agenda. He is the founder of Funzi, a mobile learning service that empowers users worldwide to develop skills for a better future. 
 
An experienced coach and lecturer, Aape has a strong background in digital and mobile industries, with a track record of international business, product, and technology development. He is an Apple Achiever, inventor, author, and public speaker. 

At SHIFT Aape will act as a stage host and also deliver a keynote on innovation. The keynote will be in English.