Miksi menestys ja kasvu kulkevat käsi kädessä SHIFTissä?

 

SHIFT – Yhteisöllisyyden ja kasvun kehto

Me SHIFTissä uskomme, että menestyksen ja kasvun perusta on vahvassa yhteisöllisyydessä. Olemme yhteisö, joka yhdistää kasvuhaluiset yritykset ja eteenpäin katsovat ihmiset, luoden pohjan kestävälle kehitykselle ja innovaatioille. Yhteisömme voima piilee monimuotoisuudessa ja yhteistyössä, jotka ovat avainasemassa, kun tavoitteena on luoda uusia mahdollisuuksia ja saavuttaa tavoitteita yhdessä.

Kasvuhaluiset yritykset löytävät meiltä vertaistukea, uusia näkökulmia ja arvokkaita kontakteja. Eteenpäin katsovat ihmiset puolestaan saavat inspiraatiota, oppia ja verkostoja, jotka tukevat heidän ammatillista kehitystään. SHIFTin yhteisö on sitoutunut tukemaan jäsentensä menestystä, sillä tiedämme, että yhdessä voimme saavuttaa enemmän.

SHIFT Business Festival – Kohtaamispaikka innovaatioille

SHIFT Business Festival on vuosittainen kaksipäiväinen tapahtuma, joka järjestetään Turun Tiedepuistossa. Tämä tapahtuma on ainutlaatuinen kohtaamispaikka, jossa yritykset, ihmiset ja ilmiöt kokoontuvat yhteen. Tapahtuma tarjoaa osallistujille mahdollisuuden verkostoitua, oppia uutta ja saada inspiraatiota alan huippuosaajilta. SHIFT Business Festival on kasvanut vuosi vuodelt, ja se houkuttelee kävijöitä niin kotimaasta kuin kansainvälisestikin.

SHIFT Business Festivalilla on tarjolla monipuolinen ohjelma, joka sisältää puheenvuoroja, työpajoja ja iltabileitä. Lisäksi osallistujat voivat hyödyntää Brella-sovellusta, joka auttaa löytämään uusia kumppaneita ja verkostoitumaan tehokkaasti. Tapahtuman teemat, kuten johtajuus, innovaatiot ja riskienhallinta, ovat suunniteltu tukemaan yritysten ja yksilöiden menestystä ja kasvua.

SHIFTin matka – Turun seudun innovaatioiden sydämessä

SHIFT sai alkunsa Turun seudun nuorkauppakamarien visiosta luoda tapahtuma, joka yhdistäisi luovuutta, kulttuuria ja diversiteettiä. Tavoitteena oli luoda Turkuun businesstapahtumien Ruisrock, joka toisi alueelle satoja, ellei tuhansia, ihmisiä. SHIFT ry. perustettiin tätä tarkoitusta varten, ja yhteistyössä Turun kauppakamarin ja Turun yrittäjien kanssa olemme järjestäneet SHIFT Business Festivalia vuodesta 2016 lähtien.

Vuonna 2023 Turun Teknologiakiinteistöistä tuli SHIFTin pääomistaja, mikä vahvisti tapahtuman asemaa Suomen kiinnostavimpana businesstapahtumana. Tavoitteena on edelleen kasvattaa SHIFT Business Festivalia ja tukea yritysten menestystä sekä tarjota alusta, jossa ihmiset voivat kohdata ja jakaa oppejaan toisilleen.

SHIFT 2024 – Menestyksen uusi aalto

Vuoden 2024 SHIFT Business Festivalin teemana on menestys, jota tarkastellaan johtajuuden, innovaatioiden ja riskienhallinnan näkökulmasta. Tapahtuma tarjoaa osallistujille ainutlaatuisen mahdollisuuden syventyä näihin teemoihin ja soveltaa opittua omaan liiketoimintaansa. Yritysten menestyksen avaimet ovat jatkuvassa oppimisessa ja uusien toimintatapojen omaksumisessa.

Tapahtuman ohjelma on suunniteltu tukemaan osallistujien kasvua ja menestystä. Kolmelle lavalle jakaantuvat puheenvuorot, työpajat ja iltabileet tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia oppimiseen ja verkostoitumiseen. Lisäksi tarjolla on erilaisia lipputyyppejä, jotka mahdollistavat muun muassa työnantajaesittelyt ja kahdenkeskeiset keskustelut asiantuntijoiden kanssa.