Johtajuus ja tulevaisuuden visiot SHIFT Business Festivalilla

SHIFT: Yhteisöllisyyden ja kasvun kehto

SHIFT on yhteisö, joka sykkii innovaation ja yhteistyön tahtiin. Kasvuhakuiset yritykset ja tulevaisuuteen katsovat ihmiset voivat yhdessä luoda jotain ainutlaatuista. SHIFTin sydän lyö Turun Tiedepuistossa, missä järjestetään vuosittain kaksipäiväinen SHIFT Business Festival. Tapahtuma on ainutlaatuinen kohtaamispaikka, jossa yritykset, ihmiset ja uusimmat ilmiöt tulevat yhteen ja jakavat tietoa sekä inspiraatiota.

SHIFTin matka alkoi Turun seudun nuorkauppakamarien visiosta, ja tänään SHIFT ry. yhdistää myös Turun kauppakamarin ja Turun yrittäjät. SHIFT Business Festival on kasvanut vuodesta 2016 lähtien ja on nyt tunnettu tapahtuma, joka houkuttelee kävijöitä niin kotimaasta kuin kansainvälisestikin. Meidän tavoitteenamme on luoda elämyksiä, jotka yhdistävät luovuutta, kulttuuria ja diversiteettiä – aivan kuten Ruisrock tekee musiikin saralla.

Johtajuuden ja menestyksen polkuja

SHIFT Business Festivalin vuoden 2024 teema keskittyy menestykseen, jota lähestytään johtajuuden, innovaatioiden ja riskienhallinnan kautta. Nämä teemat ovat avainasemassa, kun yritykset ja yksilöt pyrkivät kohti tulevaisuuden visioitaan. Tapahtuma tarjoaa monipuolisen ohjelman, joka on suunniteltu antamaan osallistujille uusia näkökulmia ja työkaluja, joilla he voivat edistää omaa ja organisaationsa kasvua.

SHIFT Business Festivalilla voi kokea kolmella eri lavalla esitettävät puheenvuorot, osallistua työpajoihin ja verkostoitua iltabileissä. Lisäksi on tarjolla erilaisia lippuvaihtoehtoja, jotka sisältävät muun muassa verkostoitumisbrunssin, työnantajaesittelyjä ja mahdollisuuden kahdenkeskeisiin keskusteluihin asiantuntijoiden kanssa. Verkostoitumisen tehostamiseksi käytössä on Brella-sovellus, jonka avulla tapahtumasta löytää helposti uusia kumppaneita ja samanhenkisiä ammattilaisia.

SHIFTin yhteistyöverkosto ja tulevaisuuden suunnat

SHIFT ei ole vain tapahtuma, vaan se on alusta, joka tukee jäseniään ympäri vuoden. SHIFTin verkosto tarjoaa resursseja, verkostoja ja oppimismahdollisuuksia, jotka auttavat jäseniämme kasvamaan ja kehittymään. SHIFTin vaikutus ulottuu pitkälle tapahtumien ulkopuolelle, sillä se pyrkii aktiivisesti edistämään alueellista kehitystä ja innovaatioita.

Tulevaisuudessa SHIFT keskittyy entistä enemmän yhteisöllisyyden ja kestävän kasvun tukemiseen. Ne ovat keskeisiä tekijöitä, kun rakennetaan tulevaisuuden visioita ja luodaan uusia mahdollisuuksia. SHIFTin tavoitteena on olla edelläkävijä, joka tuo yhteen eri alojen osaajat ja innovaattorit, ja yhdessä luomme paremman huomisen.