Reetta Andolin toimii Raisiossa innovaatiojohtajana. Hänellä on 20 vuoden kokemus elintarviketieteiden ja liiketoiminnan rajapinnassa toimimisesta, ja hän on työskennellyt pääasiassa kasvipohjaisten elintarvikeinnovaatioiden parissa. Hänen asiantuntemuksensa kattaa niin suuret elintarvikeyritykset kuin startupit ja yliopistonkin.
Reetta jätti ensimmäisen elintarvikealan startupinsa Gold&Green Foodsin vuonna 2019 ja perusti sen jälkeen Biomush-nimisen kiertotalouteen perustuvan startupin muiden elintarvikealan yritysten lisäksi. Vuosina 2020–2023 hän toimi työelämäprofessorina Helsingin yliopistossa ja perusti Viikki Food Design Factoryn tulevaisuuden elintarvikejärjestelmien innovaattoreiden tarpeisiin.
Raisiossa Reetta johtaa tutkimus- ja tuotekehitystoimintoa ja on ylpeä siitä, miten Raisio kehittää terveellisiä ja kestäviä elintarvikkeita.
Koska Raisiolla tiedetään, ettei maailmaa voi valloittaa yksin, vaan siihen tarvitaan verkostoja, kumppaneita ja yhteistyötä, Reetta on Raision edustajana SHIFTissä kertomassa Raision innovaatioista sekä lanseeraamassa yhteisinnovointikilpailun opiskelijoille eli The Voice of Innovations –kilpailun. Kilpailu nostaa esiin uusia ideoita, joita emme osaa itse ajatella!
Reetan puheenvuoro ja kilpailun lanseeraus nähdään SHIFTin kakkospäivässä Innogreen-lavalla.
Tilaisuuteen on vapaa pääsy!
Sisällön yhteydessä voidaan näyttää sosiaalisessa mediassa julkaistuja sisältöjä. Sosiaalisen median palvelut (esim. Facebook, Instagram, X ja YouTube) voivat hyödyntää evästeillä kerättyjä tietoja omassa käytössään. Näitä kohteita käytetään sinulle ja sinun etuihisi liittyvän mainonnan toimittamiseen. Lisäksi näitä evästeitä voidaan käyttää mittaamaan mainoskampanjoiden tehokkuutta. Mainosverkostot sijoittavat ne yleensä verkkosivuston ylläpitäjän luvalla.