Työnhakijat kutsutaan SHIFTiin

 

SHIFT Business Festival – Kohtauspaikka uudelle työelämälle

SHIFT Business Festival on ainutlaatuinen tapahtuma, joka yhdistää kasvuhakuiset yritykset ja innovatiiviset ammattilaiset. Meillä on ilo kutsua työnhakijat mukaan kaksipäiväiseen festivaaliin, joka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua, oppia uutta ja löytää uusia urapolkuja.

Turun Tiedepuistossa järjestettävä tapahtuma on täynnä inspiroivia puheenvuoroja, työpajoja ja iltabileitä. Me uskomme, että menestyksen avaimet löytyvät johtajuudesta, innovaatioista ja riskienhallinnasta – ja juuri näitä teemoja tullaan käsittelemään monipuolisesti festivaalin aikana.

Verkostoituminen ja uudet mahdollisuudet

SHIFTissä työnhakijat voivat hyödyntää Brella-sovellusta, joka auttaa löytämään ja sopimaan tapaamisia potentiaalisten työnantajien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Verkostoitumisbrunssi ja työnantajaesittelyt ovat loistavia tilaisuuksia tutustua alan yrityksiin ja niiden tarjoamiin mahdollisuuksiin.

SHIFT tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön, jossa voi kohdata samanhenkisiä ammattilaisia ja yrityksiä, jotka jakavat saman eteenpäin katsovan asenteen. Tämä on loistava tilaisuus löytää inspiraatiota ja ehkä jopa seuraava työpaikka.

SHIFTin vaikutus urakehitykseen

SHIFT ei ole vain tapahtuma – se on kokemus, joka voi vaikuttaa urakehitykseesi merkittävästi. Osallistumalla festivaaliin saat mahdollisuuden kuulla alan johtavien asiantuntijoiden näkemyksiä ja oppia heiltä. Lisäksi voit osallistua työpajoihin, jotka tarjoavat käytännön taitoja ja uusia näkökulmia työelämään.

Jokainen kohtaaminen on mahdollisuus oppia ja kasvaa. Tule mukaan ja anna festivaalin monipuolisen ohjelman rikastuttaa ammatillista osaamistasi!

SHIFT – Suomen kiinnostavin businesstapahtuma

SHIFT Business Festivalin tavoitteena on olla Suomen kiinnostavin businesstapahtuma. Tapahtuma tarjoaa alustan, jossa yritykset ja yksilöt voivat kasvaa ja menestyä yhdessä. SHIFT on suunniteltu niin, että jokainen osallistuja voi löytää sieltä jotain arvokasta – oli kyse sitten uusista kontakteista, uusista ideoista tai uusista näkökulmista.

Kutsumme sinut osaksi tätä ainutlaatuista yhteisöä. Tule mukaan SHIFT Business Festivaliin ja koe, kuinka voimme yhdessä muuttaa työelämää ja luoda uusia menestystarinoita.